STÄNG

Kundinloggning

Inloggning misslyckades. Kontrollera uppgifterna och försök igen.

Karriär

Vi på Cederblads letar ständigt efter nya talanger som kan tillföra kunskap och idéer till våra team i Skåne. Vi samarbetar även med olika högskolor och tar därför gärna in praktikanter som vi kan lära oss nya saker av!

Studenter

Vi samarbetar både med YH utbildningar för redovisningskonsulter och ekonomprogrammet redovisning och revision (RR-programmet) på Högskolan i Kristianstad när det gäller praktikplatser.

Om du söker praktikplats hos oss, ber vi dig skicka ditt CV och personliga brev via kontaktformuläret nedan.

Erfarna

Är du auktoriserad/godkänd revisor eller erfaren redovisningskonsult med egna uppdrag och redo för nya utmaningar? Då är du välkommen att höra av dig för en förutsättningslös diskussion.

Jobb

Vi är ett härligt gäng på Cederblads, som alltid är på jakt efter fler talanger som kan komplettera vårt team. Hör gärna av dig om du är intresserad av att arbeta som revisions- och redovisningsassistent. Vi har ingen ledig tjänst just nu men skicka gärna in ditt CV, så återkommer vi om det dyker upp något.

Ladda upp ditt cv

Vad kan vi hjälpa dig med?

Cederblad & Co är ett revisionsbolag med kontor i Kristianstad, Malmö, Tomelilla och Ystad. Sedan starten 1977 har vi hjälpt våra kunder med kvalificerade tjänster inom revision, redovisning och rådgivning.