STÄNG

Kundinloggning

Inloggning misslyckades. Kontrollera uppgifterna och försök igen.

Erfaren redovisningskonsult till vårt kontor i Malmö och Kristianstad

Vi söker nu erfarna redovisningskonsulter till våra kontor i Malmö och Kristianstad.

Du kommer att arbeta med utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och arbetsuppgifter. Du har möjlighet att styra din egen utveckling med en individuell utbildningsplan och intressanta utvecklingsmöjligheter där du snabbt kommer att få växa in i en ansvarsfull roll.

Arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult hos oss arbetar du med uppdragsansvar för upprättande av bokslut, årsredovisning och deklaration. Du arbetar också med analys, uppföljning, rapportering och rådgivning gentemot våra kunder i varierande frågor.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning med inriktning mot redovisning. Vi ser gärna att du har kvalifikationer för att kunna bli auktoriserad redovisningskonsult. Du har minst 2 års erfarenhet från arbete med redovisning på redovisningsbyrå. Erfarenhet från arbete med lönehantering är meriterande.

Du vill ha ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga. Vidare är du noggrann, ambitiös och har ett strukturerat arbetssätt. Då vi har kunder i ett stort område runt våra verksamhetsorter ser vi gärna att du har körkort.

Som person har du en stark drivkraft och du vill framåt. Samtidigt som du vågar träda fram och ta plats är du lyhörd, ödmjuk och har en bra samarbetsförmåga. Eftersom du arbetar med flertalet kunder parallellt är du som söker duktig på att bygga relationer samtidigt som du förstår vikten av teamarbete. Rollen kräver att du är serviceinriktad och konsultmässig i din framtoning. Vidare har du förmågan att etablera och utveckla förtroendefulla kontakter, både internt och externt.

Vi värdesätter
• Ansvarstagande och noggrann
• Initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
• God analytisk förmåga
• Förmåga att uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift
• Hög social kompetens
• Förmåga att arbeta i team

Vad erbjuder vi?
Hos oss ses personalen som en stor tillgång och man arbetar med att främja ett generöst, tillåtande arbetsklimat där medarbetarna kan påverka sin vardag på jobbet. Vi satsar på gemensamma aktiviteter, personalförmåner och frihet under ansvar vilket har skapat en mycket god stämning, lojalitet och en vänskap inom företaget.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan till susann.jonsson@cederblads.se där du bifogar cv, personligt brev, betyg från gymnasium och högskola/universitet samt eventuella intyg från tidigare arbetsgivare. Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 15 juni 2018.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Cederblad & Co är ett revisionsbolag med kontor i Kristianstad och Malmö. Sedan starten 1977 har vi hjälpt våra kunder med kvalificerade tjänster inom revision, redovisning och rådgivning.