STÄNG

Kundinloggning

Inloggning misslyckades. Kontrollera uppgifterna och försök igen.

Revisorsassistent till vårt kontor i Kristianstad

Vi söker nu revisorsassistent till vårt kontor i Kristianstad.

Du kommer att arbeta med utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och arbetsuppgifter. Du har möjlighet att styra din egen utveckling med en individuell utbildningsplan och intressanta utvecklingsmöjligheter där du snabbt kommer att få växa in i en ansvarsfull roll.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta både som revisorsassistent och redovisningskonsult. Arbetet som revisorsassistent omfattar bland annat revision av kunders räkenskaper och förvaltning samt förberedelse av underlag till påskrivande revisor. Som redovisningskonsult arbetar du med uppdragsansvar för upprättande av bokslut, årsredovisning och deklaration. Du arbetar också med analys, uppföljning, rapportering och rådgivning gentemot våra kunder i varierande frågor.

Din bakgrund

Du har den utbildning som krävs för att kunna bli auktoriserad redovisningskonsult eller auktoriserad revisor. Du vill ha ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga. Vidare är du noggrann, ambitiös och har ett strukturerat arbetssätt. Då vi har kunder i ett stort område runt våra verksamhetsorter ser vi gärna att du har körkort. Som person har du en stark drivkraft och du vill framåt. Samtidigt som du vågar träda fram och ta plats är du lyhörd, ödmjuk och har en bra samarbetsförmåga. Eftersom du arbetar med flertalet kunder parallellt är du som söker duktig på att bygga relationer samtidigt som du förstår vikten av teamarbete. Rollen kräver att du ärserviceinriktad och konsultmässig i din framtoning. Vidare har du förmågan att etablera och utveckla förtroendefulla kontakter, både internt och externt.

Vi värdesätter

• Ansvarstagande, noggrann, social och serviceinriktad som person

• Initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande

• God analytisk förmåga

• Förmåga att uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift

• Hög social kompetens

• Förmåga att arbeta i team

Vad erbjuder vi?

Hos oss ses personalen som en stor tillgång och man arbetar med att främja ett generöst, tillåtande arbetsklimat där medarbetarna kan påverka sin vardag på jobbet. Vi satsar på gemensamma aktiviteter, personalförmåner och frihet under ansvar vilket har skapat en mycket god stämning, lojalitet och en vänskap inom företaget.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan till madeleine.kroonleufstedt@cederblads.se där du bifogar cv, personligt brev, betyg från gymnasium och högskola/universitet samt eventuella intyg från tidigare arbetsgivare. Vi vill ha din ansökan senast den 1 juni 2019. Tillträde till tjänsten är i slutet av augusti.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Cederblad & Co är ett revisionsbolag med kontor i Kristianstad, Malmö, Tomelilla och Ystad. Sedan starten 1977 har vi hjälpt våra kunder med kvalificerade tjänster inom revision, redovisning och rådgivning.