STÄNG

Kundinloggning

Inloggning misslyckades. Kontrollera uppgifterna och försök igen.

Om oss

Cederblad & Co är ett revisionsbolag med kontor i Kristianstad, Malmö, Tomelilla och Ystad. Vi är trettio specialister som medverkar till att utveckla alla typer av verksamheter. Det viktigaste för oss är ett personligt engagemang som ger dig och ditt företag trygghet på en global marknad.

Cederblads Revisionsbyrå

Sedan starten 1977 har Cederblad & Co hjälpt kunder med kvalificerade, värdehöjande tjänster inom revision, redovisning och rådgivning.
Idag är vi 30 specialister – auktoriserade revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter, auktoriserad lönekonsult samt andra redovisningskonsulter och ekonomer, som medverkar till att utveckla ditt företags verksamhet och ekonomiska framtid.

Vi hjälper alla typer av verksamheter och bolagsformer aktiebolag, handelsbolag/kommanditbolag, ekonomisk föreningar, ideella föreningar, kyrklig verksamhet, stiftelser och enskilda firmor.

En stor del av vår kundkrets består av fåmansföretag i vitt skilda branscher och i olika storlekar – från enmansföretag till större koncerner. Vi har även mångårig erfarenhet av bostadsrättsföreningar och samarbetar med flera olika förvaltare.

Vi förstår din verklighet

För oss är det personliga engagemanget viktigt! Någon gång ställs de flesta företagare inför utmaningar och behöver hjälp och vägledning.

Med kunskap, erfarenhet och kompetens inom redovisning, revision, skatt och ekonomisk rådgivning, ser våra medarbetare till att du får tillgång till all den fakta som kan vara avgörande för hur du lyckas.

Med Cederblads får du en drivande och engagerad partner och ett ovärderligt stöd vid din sida.

Trygghet på en alltmer global marknad

Vi finns med dig var du än befinner dig! Vi är starka på hemmaplan samtidigt som vi har ett väl utvecklat internationellt nätverk med specialister, DFK International. Det skapar möjligheter för dig på den lokala och globala marknaden.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Cederblad & Co är ett revisionsbolag med kontor i Kristianstad, Malmö, Tomelilla och Ystad. Sedan starten 1977 har vi hjälpt våra kunder med kvalificerade tjänster inom revision, redovisning och rådgivning.